Vizualni identitet na internetu je lice Vaše tvrtke, prvi dojam i poruka koju šaljete svim Vašim potencijalnim klijentima. Medijska prezentacija i sredstva komunikacije moraju ostaviti prepoznatljiv pečat i na pravi način prezentirati lice Vaše tvrtke te Vas izdvojiti iz mase i od konkurencije. Ništa to neće bolje učiniti od profesionalno dizajniranih vizualnih elemenata.

Bez obzira da li tek pokrećete poslovanje ili već imate prepoznatljivu tvrtku na tržištu, nudimo Vam predanost, odlične koncepte i pametan dizajn uz integraciju sa svim najpopularnijim društvenim mrežama i tražilicama.

Ovisno o Vašim potrebama, željama i proračunu možemo Vam ponuditi sljedeće vrste internet stranica :

  • Jednostavne web stranice
  • Složene web stranice
  • CMS (Content Management System)
  • Sustav za korisničku podršku (Live Chat)
  • Web trgovinu

Za bilo koji oblik izrade web stranica za koji se odlučite možemo garantirati Atraktivan dizajn, kompatibilnost sa svim modernim preglednicima, brzinu učitavanja, pristupačnost tražilicama te savjetovanje i podršku.

  • Jednostavne stranice su stranice bez interaktivnog sadržaja, u paket ulazi web dizajn naslovnice i do 5 dodatnih stranica po Vašoj želji (O nama, Kontakt, Portfolio, Galerija slika…). Okvirna cijena izrade se kreće od 3000 kuna na dalje, ovisno o vašim željama u vezi dizajna i funkcionalnosti.
  • Složene web stranice su stranice sa interaktivnim ili dinamički ispisanim sadržajem i sastoje se od naslovnice i 5 ili više dodatnih stranica. Složene stranice uobičajeno idu pod ruku sa CMS sustavom koji omogućuje korisniku da dodaje sadržaj sam. Kod ovog sistema izrade stranice moguće je nadograditi stranicu različitim modulima poput web trgovine, Live chat-a, korisničke podrške, modulom za analiziranje prometa itd…Cijena izrade ove vrste stranica kreće se od 3500 kuna na dalje.
  • CMS (Content Management System) sastoji se od web stranica koje vide posjetitelji i grafičkog korisničkog sučelja za administraciju putem kojeg se korisnik sam (sa korisničkim imenom i zaporkom) prijavi te može dodavati sadržaj na svoje stranice samostalno.
  • Live chat je nadogradnja za Vašu stranicu koja omogućuje razgovor uživo sa posjetiteljima na stranici te Vam pokazuje tko u kojem trenutku što gleda i vrši analizu posjetitelja. Ako korisnici trebaju pomoć pokrenu on-line razgovor s Vašim agentom direktno sa vaše stranice ili Vi možete pokrenuti razgovor s njima.

Za dodatne informacije nazovite nas ili kliknite trebam pomoć i ostavite nam poruku, odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.