Kad vam zatreba poslovni savjetnik savjetovat ćemo vas kako iskoristiti olakšice, oslobođenja i poticaje po Zakonu o porezu na dobit / dohodak i ostvariti maksimalne uštede kako bi kapital ostao za daljnji poticaj i razvoj tvrtke.

  • Pružit ćemo vam stručno poslovno savjetovanje tijekom cijele godine uz obaveznu pisanu izjavu o čuvanju vaših poslovnih tajni i davati vam odgovore na sva pitanja s kojima se kao poduzetnik možete sresti u svakodnevnom poslovanju.Pomoći ćemo vam u poslovanju, biti ćemo točni, uslužni i stručni i davati ćemo vam ideje za upravljanje poreznim obvezama, a vaše porezne strategije biti će uvijek u skladu sa Zakonom.
  • Usmjerit ćemo vas prema ekonomičnom poslovanju i poreznim uštedama koje omogućuju porezni propisi i napraviti analizu poreznog opterećenja na temelju koje ćemo odrediti najefektivniju poreznu politiku.
  • U svakom obračunskom razdoblju dobit ćete izvješće o stanju tvrtke kako bi na vrijeme mogli donositi odluke i planirati poslovne poteze.
  • Savjetovat ćemo vas i upućivati na primjenu zakonskih propisa i neograničeno vam davati savjete o optimalnim rješenjima u pitanjima vezanim uz pravilan način izračuna porezne obveze i u svim upravnim postupcima pred tijelima državne uprave i lokalne samouprave.
  • Savjetovat ćemo vas pri odabiru software-a za poslovanje tvrtke