Tvrtka smo koja kontinuirano unapređuje svoje usluge u skladu s Vašim potrebama i zahtjevima.

Uz našu uslugu moći ćete se maksimalno posvetiti svojoj osnovnoj djelatnosti. Zajedničkom organizacijom i primjenom kvalitetnog i profesionalnog programskog alata u kratkom vremenu dobiti ćete pravovremene izvještaje te ažurno i točno obrađenu poslovnu dokumentaciju i knjigovodstvo.

Tijekom rada pružamo kvalitetnu on-line  podršku. Jednostavnim klikom miša dozvolite nam da se u realnom vremenu spojimo na Vaše računalo. Educirati ćemo Vas ili Vam pomoći riješiti nastali problem bez suvišnog gubitka našeg i vašeg vremena.

U razvoju poslovnih programa naglasak je stavljen na brzinu, jednostavnost i racionalnost u korištenju programa. Svi vaši izlazni dokumenti (računi, otpremnice i ponude) mogu izgledati točno onako kako vi želite. Ubacite logotip ili dodajte tekst ili poruku na dokument.

Zahvaljujući stručnom osoblju i vrhunskom softveru, nudimo Vam kompletnu knjigovodstvenu, računovodstvenu kao i softversku uslugu. Nudimo Vam mogućnost povezivanja na naš ili Vaš poslovni server, radi trenutnog knjiženja i Vašeg uvida u sva stanja Vašeg poslovanja.

Ukažete li nam svoje povjerenje, garantiramo vam kvalitetnu i brzu uslugu. Diskrecija je zagarantirana i možete biti sasvim sigurni da nitko neće imati uvid u vaše poslovne knjige osim Vas i osoblja servisa. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima, pratimo stručnu literatu, koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija. U stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente, pretplaćeni smo na časopise i publikacije iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava. Jamčimo Vam ažurne knjige usklađene sa svim zakonskim propisima uz izvještaje koji će Vam dati potrebne informacije o poslovanju tvrtke.

Na prvom sastanku zajednički ćemo razmotriti Vaše potrebe, te dogovoriti usluge koje ćemo prilagoditi Vašem poslovanju. Za vrijeme našeg neobavezujućeg sastanka procijeniti ćemo Vašu trenutnu situaciju i zajednički unaprijediti Vaše poslovanje.

Razgovarati ćemo o željama, ciljevima i rješenjima po Vašoj mjeri. Dobiti ćete više informacija o našem radu. Vidjet ćemo imamo li slične poglede na dugoročnu suradnju, osjećate li se ugodno s nama i govorimo li zajedničkim jezikom. Ako Vam se sviđa ono što ste čuli i vidjeli, pozvat ćemo Vas da postanete naš klijent.

U svakodnevnom poslovanju na nas se možete osloniti!